Om os

Vi er en lille, velrenomeret og velfungerende butik med service og kundekontakt i højsædet. Med kun 3 ejere på 75 år er vi en butik med faste rødder i lokalssamfundet.

Vi vil altid kunne finde noget, der passer til lige netop dit behov, så spørg endelig. Og hvis vi ikke har det, kan det altid findes eller laves på vores velfungerende værksted.

Jens Palmus

Jens er udlært i butikken og er ejer. Jens har stor erfaring fra værksted såvel som butik. Jens har været leder af værkstedet, indtil hans overtagelse af butikken i 2014; Jens har stadig sin daglige gang på værkstedet. Jens har en stor interesse for moutainbikes og er velbevandret i reperation af disse. Så kig ind, hvis du har et problem, der skal løses, af en passioneret mekaniker.

Intereresse:
mtb – Jens har sidne hans onkel byggede den første mtb til ham med cantilever bremser på et stålstel været til de brede dæk. Han har en forkærlighed for special byggede cykler og bygger gerne for kunder også.

Privat: Jens bor i Herning, han er single.
Fritiden bliver brugt med kammerater og old school vægtløftning.

Mikael Pilgård

Mikael har haft sin gang på værkstedet i 22 år, først som lærling og siden som svend, indtil han for 7 år siden søgte nye udfordringer. Fra oktober 2014 er han tilbage i butikken og på værkstedet.

Interesse:
Elcykler – Mikaels store kompetenceområde begrænser sig ikke kun til hverdagscyklerne – han har stor interresse i elcykler og er områdets bedste teknikker på området – så kig ind hvis det brænder på.

Privat – bor i Ringkøbing med konen marianne og 3 børn.

Silja vestergaard

Silja er Cykelmekaniker lærling.

Hun kan både betjene kunder i butik som tage sig af reperationer også.. hendes primære opgave er dog på værkstedet.

Silja begyndte i mesterlære 1/9-18

Interesse:

Silja er racercykel interesseret og er medlem af hck.

bager og læser og cykler